Mr. Catering, de cateraar in Schiedam, Zuid-Holland

Als u op zoek bent naar de perfecte cateraar voor uw evenement in Schiedam, Zuid-Holland, kijk dan niet verder dan Mr. Catering. Wij zijn specialisten in het leveren van de beste cateringdiensten voor allerlei soorten evenementen, van bedrijfsevenementen tot particuliere feesten.

Wat maakt Mr. Catering uniek?

"We zijn meer dan alleen een cateraar; we zijn je partners in het organiseren van een onvergetelijk evenement."

Het unieke van Mr. Catering ligt in onze brede reeks barconcepten. Of u nu op zoek bent naar bier, fris, wijn, bubble tea, cocktails of koffie, wij hebben een oplossing voor uw behoeften. En als u iets speciaals wilt, bekijk dan onze moleculaire cocktails of vintage cocktails.

We hebben een breed scala aan cateringopties, waaronder BBQ, bedrijfslunch en luxe hapjes. Voor grotere evenementen kunt u kiezen uit onze buffetten, zoals het Italiaanse buffet vanaf 10 personen.

Waarom kiezen voor Mr. Catering?

Bij Mr. Catering geloven we in het creƫren van unieke ervaringen. Dit blijkt uit onze innovatieve foodtruck opties. Van onze cocktail-truck tot onze pizza-truck, we kunnen een unieke draai geven aan uw evenement.

We zijn trots op onze uitstekende klantenservice, zoals blijkt uit onze impressie pagina. Neem ook gerust contact met ons op als u vragen heeft over onze diensten via onze contact pagina.

Onze bereik en diensten

Hoewel we gevestigd zijn in Schiedam, bieden we onze diensten aan in een groot deel van Zuid-Holland. We hebben onder andere gewerkt in Barendrecht, Rhoon en Rotterdam.

Als u meer wilt weten over wat we doen en hoe we uw evenement kunnen transformeren, bekijk dan onze blog. We delen regelmatig updates, tips en inzichten over alles wat met catering te maken heeft.

Mr. Catering is niet alleen een cateraar, maar een complete oplossing voor uw evenement. Van heerlijke dranken en gerechten tot unieke ervaringen,

wij zorgen ervoor dat uw evenement een groot succes wordt. Dien nu uw aanvraag in en maak uw evenement onvergetelijk met Mr. Catering!