Bedrijfslunch

Welkom bij Mr. Catering, jouw partner voor evenementencatering en heerlijk eten. Bij ons staat kwaliteit, versheid en smaak centraal en daarom werken we samen met de beste lokale partners, waaronder Bella's Brood & Pasta.

 

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw bedrijfslunch? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met Bella's Brood & Pasta bieden wij de perfecte oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar gezonde, voedzame en lekkere lunches voor hun medewerkers.

 

Onze lunchpakketten zijn perfect voor drukke werkdagen, bedrijfsevenementen of zelfs als cadeau voor je team. Bij ons kun je kiezen uit een breed assortiment van heerlijke broodjes, pasta's, salades en meer. Onze menu's zijn samengesteld met de beste ingrediënten en worden vers bereid door de getalenteerde koks van Bella's Brood & Pasta.

 

Onze bestelprocedure is eenvoudig en snel. Plaats jouw bestelling online en laat ons weten wanneer je jouw lunchpakketten nodig hebt. Wij zorgen ervoor dat alles op tijd en op de juiste locatie wordt afgeleverd.

 

Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw bedrijfslunch bij Mr. Catering en Bella's Brood & Pasta. Onze lunchpakketten zijn de perfecte oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een gezonde, voedzame en smaakvolle lunch voor hun medewerkers. Bij ons staan jouw wensen centraal en zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Neem gerust contact met ons op als je meer informatie wilt of als je vragen hebt over onze diensten.