Cocktailbar huren

Welkom bij Mr. Catering: uw professionele cocktailcatering in Barendrecht en omgeving!

Wilt u uw gasten trakteren op verfijnde cocktails van hoge kwaliteit voor uw volgende evenement? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Mr. Catering biedt cocktailcatering voor alle soorten gelegenheden, van bedrijfsfeesten tot bruiloften en verjaardagsfeesten.

 

Onze cocktails worden gemaakt met verse ingrediënten en met de grootste zorg samengesteld door onze professionele bartenders. Wij bieden een breed scala aan cocktails, van klassieke drankjes tot eigentijdse creaties. Wij kunnen ook cocktails aanpassen aan uw specifieke smaak en wensen.

 

Met onze cocktailcatering op locatie kunt u zich volledig concentreren op uw gasten en genieten van een zorgeloze evenementervaring. Onze professionele bartenders zullen uw gasten vermaken met heerlijke en smaakvolle drankjes.

 

Bij Mr. Catering begrijpen we dat elk evenement uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen om aan uw specifieke wensen en behoeften te voldoen. Ons professionele team van bartenders en bedienend personeel zorgt voor een naadloze en zorgeloze cocktailcatering ervaring.

 

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze cocktailcateringdiensten en om een offerte aan te vragen. 

 

Laat Mr. Catering uw evenement naar een hoger niveau tillen met onze professionele en smaakvolle cocktailcatering!

Kort op een rijtje onze duidelijke en overzichtelijke prijzen

 

Onze startkosten bedragen € 325,-. Dat is incl. reiskosten, voorbereiding, diesel en alle benodigdheden. Daarnaast rekenen wij € 6,45 per cocktail. Deze prijzen zijn incl. 21% BTW. 

Standaard bij deze prijzen is de volgende tijd inbegrepen. Dit is de effectieve tijd dat u en uw gasten cocktails kunnen bestellen.
– tot 75 cocktails – 1,5 uur
– tot 100 cocktails – 2 uur
– tot 125 cocktails – 2,5 uur
– tot 150 cocktails – 3 uur
Minimale afname 75 cocktails. 

Eventueel meer cocktails is mogelijk, dit in overleg en op nacalculatie.

 

Wilt u dat wij langer blijven dan is dat uiteraard mogelijk, hiervoor rekenen wij €60,- per uur. De overige kosten blijven gelijk.