Luxe Hapjes: Verfijnde Catering voor Jouw Evenement

Welkom bij Mr. Catering, waar luxe hapjes de ster van de show zijn. We zijn verheugd om onze exclusieve en creatieve luxe hapjes aan te bieden voor al je evenementen, van bruiloften en bedrijfsevenementen tot intieme feesten. Maak van jouw evenement een onvergetelijke ervaring met onze verfijnde, smaakvolle en innovatieve hapjes.

Blini's met gerookte zalm en pata negra

Exclusieve en Creatieve Luxe Hapjes van Mr. Catering

Bij Mr. Catering begrijpen we dat elk evenement uniek is en dat onze klanten het beste verdienen. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment luxe hapjes samengesteld die een blijvende indruk zullen achterlaten bij jou en je gasten. Onze getalenteerde chefs gebruiken verse, hoogwaardige ingrediënten om verfijnde en smaakvolle hapjes te creëren die zowel visueel als gastronomisch indrukwekkend zijn.

Enkele van onze populaire luxe hapjes zijn:

 • Blini met roomkaas en gerookte zalm
 • Blini met truffelmayo en pata negra
 • Caprese spiesjes met mozzarella, tomaat en verse basilicum
 • Carpaccio wraps
 • Gyoza met kip
 • Luxe bitterballen
 • Tempura garnalen
 • Chicken strips
 • Luxe borrelplanken
 • Tapas hapjes

Heerlijke Luxe Hapjes voor Bruiloften, Bedrijfsevenementen en Feesten

Onze luxe hapjes zijn perfect voor elke gelegenheid:

Luxe Hapjes voor Bruiloften

Maak van jouw bruiloft een onvergetelijke dag met onze prachtige en smaakvolle luxe hapjes. We zorgen voor een verfijnde en romantische sfeer met onze elegante presentaties en heerlijke smaken.

Luxe Hapjes voor Bedrijfsevenementen

Geef je bedrijfsevenement een professionele en indrukwekkende uitstraling met onze luxe hapjes. Onze hapjes zullen je collega's en zakenpartners zeker imponeren met hun smaak en presentatie.

Luxe Hapjes voor Feesten

Organiseer je een verjaardagsfeest, jubileum of een andere speciale gelegenheid? Onze luxe hapjes zullen zeker indruk maken op je gasten en bijdragen aan een onvergetelijke avond.

Borrelplanken voor ieder evenement

Waarom kiezen voor Mr. Catering voor Luxe Hapjes?

Bij Mr. Catering streven we ernaar om jou en je gasten de best mogelijke ervaring te bieden. We zijn trots op onze:

 • Gepassioneerde en getalenteerde chefs die verfijnde en smaakvolle hapjes creëren
 • Aandacht voor detail en uitstekende presentatie
 • Uitzonderlijke service en vriendelijk, professioneel personeel
 • Flexibiliteit om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften en wensen van onze klanten

Als je op zoek bent naar een cateraar die jouw evenement naar een hoger niveau kan tillen met luxe hapjes, dan ben je bij Mr. Catering aan het juiste adres. Ons team van professionals staat klaar om je te helpen bij het plannen en uitvoeren van het perfecte evenement.

Luxe Hapjes in combinatie met Barconcepten en Foodtrucks

Wil je nog meer flair toevoegen aan je evenement? Combineer onze luxe hapjes met een van onze unieke barconcepten, zoals een cocktailbar, koffiebar, of smoothiebar. Of kies een van onze aantrekkelijke foodtrucks voor een informele en gezellige sfeer.

Neem contact op met Mr. Catering voor jouw Luxe Hapjes

Bent je klaar om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen met onze luxe hapjes? Neem vandaag nog contact met ons op via onze contactpagina of bel ons op het vermelde telefoonnummer. Ons team van professionals staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van de perfecte luxe hapjes voor jouw evenement.

Of je nu een bruiloft, bedrijfsevenement, of een intieme viering organiseert, Mr. Catering is de cateraar die je nodig hebt om een blijvende indruk achter te laten bij je gasten. Laat ons je helpen bij het creëren van een onvergetelijke ervaring met onze luxe hapjes en uitstekende service. Ontdek zelf waarom Mr. Catering de favoriete keuze is voor luxe catering in Zuid-Holland.