"De voordelen van het huren van onze mobiele koffiebar voor jouw evenement"

De voordelen van onze mobiele koffiebar huren

  1. Kwaliteit koffie: Onze koffiebar is uitgerust met professionele koffiezetapparatuur en hoogwaardige koffiebonen, waardoor we heerlijke koffie kunnen serveren die jouw gasten zeker zal bekoren.

  2. Gemak: Onze mobiele koffiebar is volledig uitgerust en kan gemakkelijk worden geïnstalleerd op elke locatie, zowel binnen als buiten. Wij nemen alles mee wat we nodig hebben, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

  3. Flexibiliteit: Wij kunnen onze mobiele koffiebar aanpassen aan jouw specifieke behoeften. Of je nu een grote of kleine groep hebt, wij kunnen onze diensten aanpassen om aan jouw eisen te voldoen.

  4. Professionele barista's: Onze getrainde barista's zijn experts in het bereiden van verschillende soorten koffie, thee en andere dranken. Ze zijn vriendelijk en professioneel en zorgen voor een geweldige koffie-ervaring voor jouw gasten.

  5. Branding: Onze koffiebar kan worden aangepast aan jouw specifieke branding en ontwerp, waardoor het niet alleen een functionele maar ook een mooie toevoeging aan jouw evenement is.

Kortom, het huren van onze mobiele koffiebar biedt veel voordelen. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, beurs, bruiloft of feest, wij zorgen voor de perfecte koffie-ervaring voor jouw gasten.

Koffie op locatie is inclusief een mooie koffiebar

Bij Mr. Catering bieden we koffieservices op locatie aan, inclusief onze koffiebar. Dit betekent dat we niet alleen hoogwaardige koffie en thee serveren, maar ook een complete koffie-ervaring creëren voor jouw evenement.

 

Onze koffiebar is volledig uitgerust met professionele koffiezetapparatuur, een assortiment koffiebonen en thee, melkopschuimer, suiker, roerstaafjes, bekers en nog veel meer. Daarnaast hebben we professionele barista's die getraind zijn om verschillende soorten koffie en thee te bereiden en die jouw gasten kunnen voorzien van geweldige service.

 

Het hebben van een koffiebar op locatie biedt ook een geweldige kans om jouw branding te promoten en jouw evenement nog specialer te maken. Onze koffiebar kan worden aangepast aan jouw specifieke branding en ontwerp, waardoor het niet alleen een functionele maar ook een mooie toevoeging aan jouw evenement is.

 

Of je nu een bedrijfsevenement, bruiloft, beurs of een ander soort evenement organiseert, koffie op locatie met onze koffiebar is de perfecte keuze. Laat ons jouw evenement naar een hoger niveau tillen met onze geweldige koffieservice en koffiebar.

Kort op een rijtje onze duidelijke en overzichtelijke prijzen

 

Onze startkosten bedragen € 325,-. Dat is incl. reiskosten, voorbereiding, diesel en alle benodigdheden. Daarnaast rekenen wij € 3,00 p.p. Deze prijzen zijn incl. 9% BTW. Alleen eventuele parkeerkosten komen er nog bij.

 

Standaard bij deze prijzen is de volgende tijd inbegrepen. Dit is de effectieve tijd dat u en uw gasten koffie en thee kunnen bestellen.
– tot 100 personen – 1,5 uur
– tot 200 personen – 2 uur
– tot 300 personen – 2,5 uur
– tot 400 personen – 3 uur
Daarna per 100 personen extra, 30 minuten langer.

 

Wilt u dat wij langer blijven dan is dat uiteraard mogelijk, hiervoor rekenen wij € 100,00 per uur. De overige kosten blijven gelijk.

Extra bij te boeken!

Latte printer

Boek ook een latte printer bij uw koffie catering! Deze printer kunt u zelf d.m.v. de tablet elke afbeelding op uw koffie laten printen! Uiteraard kan dit ook een vaste selectie van afbeeldingen zijn, bv logo of een selfie met de selfie cam!

Onbeperkte prints op je koffie voor € 350,-

Lekkers bij de koffie en thee

Voeg iets lekkers toe aan uw koffie catering. Optie's zijn; cannoli's, mini brownies, macarons, petit fours, haverkoeken, etc.

Prijs afhankelijk van aantal, v.a. 

€ 1,25 per stuk

Bedrukte koffiebekers

Koffie en thee bekers met uw eigen bedrukking, o.a. logo, teksten, etc. De mogelijkheden zijn eindeloos! Samen met onze design team ontwerpt u de bekers naar uw wens!

 

Prijs afhankelijk van aantal, vanaf € 300,-