Mr. Catering - Barista, Cocktailshaker en Bar voor uw Event in Barendrecht

Bent u op zoek naar een bar, cocktailshaker of barista voor uw event of beurs in Barendrecht? Mr. Catering biedt een uitgebreid assortiment professioneel personeel. Onze medewerkers zijn het visitekaartje voor uw evenement en zorgen voor een totaalbeleving.

All-in bar concept

Naast het inhuren van personeel kunt u bij ons ook terecht voor een all-in bar concept passend bij de look and feel van uw event. Denk hierbij aan verschillende barconcepten, zoals bier, fris, wijn, cocktails, koffie en smoothies. Ook is het mogelijk om uw bar volledig te customizen, passend bij uw eigen huisstijl!

Verschillende barconcepten

Personalisatie van uw bar

Wilt u graag uw bar volledig customizen? Bij Mr. Catering is dat mogelijk! Onze professionals staan voor u klaar om uw bar passend te maken bij uw eigen huisstijl.

Luxe hapjes en diner

Combineer uw event met luxe hapjes of diner. Bij Mr. Catering hebben we een ruim assortiment aan luxe hapjes en buffetten, zoals een Hollands buffet, lasagne buffet en Italiaans buffet.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Mr. Catering faciliteert unieke bar concepten van allerlei formaten. Wij denken graag met u mee om uw evenement tot een succes te maken. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan via onze website en ontdek de mogelijkheden bij Mr. Catering.