Smoothiebar huren

Welkom bij Mr. Catering, uw professionele cateringpartner voor alle soorten evenementen en gelegenheden. Wij bieden een breed scala aan cateringopties en diensten, waaronder onze populaire mobiele smoothie bar op locatie.

 

Onze smoothie bar is perfect voor zowel privé-evenementen als zakelijke bijeenkomsten. Wij brengen onze mobiele bar naar uw locatie en bereiden ter plekke verse en gezonde smoothies voor uw gasten. Onze smoothies zijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en worden aangepast aan de smaak en voorkeuren van uw gasten.

 

Onze mobiele smoothie bar is een echte eye-catcher op uw evenement en biedt een gezonde en verfrissende optie voor uw gasten. Naast de smoothies bieden wij ook andere drankjes en hapjes aan, zoals vers fruit, yoghurt en granola.

 

Bij Mr. Catering begrijpen we dat elk evenement uniek is en daarom bieden we maatwerkoplossingen om aan uw specifieke wensen en behoeften te voldoen. Ons professionele team van koks en bedienend personeel zorgt voor een naadloze en zorgeloze cateringervaring.

 

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze mobiele smoothie bar op locatie en om een offerte aan te vragen. U kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website www.mrcatering.nl.

Laat Mr. Catering uw evenement naar een hoger niveau tillen met onze professionele en gezonde cateringdiensten!

Veggie smoothie
Verse smoothies vol vitamines

Kort op een rijtje onze duidelijke en overzichtelijke prijzen

 

Onze startkosten bedragen € 325,- excl. 21% btw. Dat is incl. reiskosten, voorbereiding, diesel en alle benodigdheden. Daarnaast rekenen wij €3,95 per smoothie. Deze prijzen zijn excl. 9% BTW. 

Standaard bij deze prijzen is de volgende tijd inbegrepen. Dit is de effectieve tijd dat u en uw gasten smoothies kunnen bestellen.
– tot 75 smoothies – 1,5 uur
– tot 100 smoothies – 2 uur
– tot 125 smoothies – 2,5 uur
– tot 150 smoothies – 3 uur
Minimale afname 75 smoothies

Eventueel meer smoothies is mogelijk, dit in overleg en op nacalculatie.

 

Wilt u dat wij langer blijven dan is dat uiteraard mogelijk, hiervoor rekenen wij €49,50,- excl. btw per uur. De overige kosten blijven gelijk.