Ontdek het Authentieke Hollands Buffet van Mr. Catering

Een warme en gezellige sfeer is wat een Hollands buffet zo speciaal maakt. Bij Mr. Catering begrijpen we dit maar al te goed, en daarom bieden we een heerlijk Hollands buffet aan. In dit artikel nemen we je mee op een culinaire reis door ons authentieke buffet, zodat je precies weet wat je kunt verwachten bij het kiezen van onze catering service voor jouw evenement.

Stamppot Keuzes voor Iedereen

Bij Mr. Catering geloven we in het aanbieden van opties. Daarom krijg je bij ons Hollands buffet keuze uit verschillende stamppotten, afhankelijk van het aantal gasten dat je verwacht. Je kunt kiezen uit stamppot rauwe andijvie, hutspot, boerenkool of zuurkool. Het aantal stamppotkeuzes neemt toe naarmate het aantal gasten toeneemt:

  • Vanaf 10 personen: 1 stamppot keuze
  • Vanaf 20 personen: 2 stamppot keuzes
  • Vanaf 30 personen: 3 stamppot keuzes
  • Vanaf 40 of meer personen: 4 stamppot keuzes

Smakelijke Vleesopties

Een Hollands buffet is niet compleet zonder een smakelijk stukje vlees. Bij Mr. Catering krijg je keuze uit bal gehakt, rookworst of speklap. Alle vleesopties worden geserveerd met jus, zuur en mosterd voor de perfecte smaakcombinatie.

Extra's voor een Geslaagd Evenement

Naast heerlijk eten, biedt Mr. Catering ook extra's aan om je evenement tot een succes te maken. Voor een meerprijs kun je kiezen voor servies in plaats van disposables. Ook bedienend personeel is beschikbaar om jouw gasten te bedienen tijdens het buffet. En wat is een feest zonder drankjes? Kies voor ons drankenarrangement, waarbij je 2 uur lang onbeperkt kunt genieten van de dranken die onze barkeeper serveert.

Mr. Catering: Jouw Cateraar in Zuid-Holland

Met Mr. Catering haal je een betrouwbare en professionele cateraar in huis. Of je nu op zoek bent naar catering voor een bruiloft, huwelijk, trouwfeest, bedrijfslunch, gezonde catering of een cateraar voor een BBQ, wij staan voor je klaar. Onze foodtrucks, waaronder pizzafoodtrucks, zijn ook beschikbaar om jouw evenement nog specialer te maken.

We zijn trots op onze dienstverlening in Zuid-Holland, waaronder de Hoeksche Waard en Barendrecht. Ons Hollands buffet kost slechts €14,50 per persoon, inclusief btw, en we bezorgen gratis in Barendrecht. Voor evenementen buiten Barendrecht rekenen we €0,60 per gereden kilometer, inclusief ophalen van de spullen.

Dus waar wacht je nog op? Kies voor Mr. Catering en trakteer je gasten op een heerlijk Hollands buffet dat ze niet snel zullen vergeten. Neem contact met ons op via onze aanvraagpagina om de mogelijkheden te bespreken en jouw evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Ben je benieuwd naar onze andere cateringopties of wil je meer weten over onze diensten? Bezoek dan onze blog voor interessante artikelen en praktijkvoorbeelden. Mr. Catering biedt naast het Hollands buffet ook BBQ-catering, luxe hapjes, en diverse barconcepten, zoals cocktails, koffie en smoothies.

Bekijk onze impressiepagina voor foto's van eerdere evenementen en laat je inspireren door de creativiteit en professionaliteit van Mr. Catering. Wij zorgen ervoor dat jouw evenement een succes wordt en je gasten met een glimlach en een tevreden gevoel naar huis gaan.

Extra Opties voor een Compleet Evenement

Bij Mr. Catering begrijpen we dat elk evenement uniek is. Daarom bieden we diverse extra opties aan om je buffet helemaal naar wens te maken:

  • Servies: Toch liever servies in plaats van disposables borden en bestek? Geen probleem! Voor slechts €1,- per persoon voorzien we je van een servies set, inclusief schoonmaakkosten.

  • Bedienend personeel: Wil je jouw gasten een extra luxe ervaring bieden? Boek dan ons professionele bedienend personeel bij je evenement. De kosten bedragen €47,50 per uur.

  • Drankenarrangement: Maak je evenement compleet met ons drankenarrangement. Voor een starttarief van €12,50 kunnen je gasten 2 uur lang onbeperkt genieten van de dranken die onze barkeeper uitschenkt. Voor elk extra uur betaal je €4,50 per persoon, per uur.

Klaar om je evenement te plannen en te genieten van een heerlijk buffet? Bezoek dan onze website voor meer informatie en om je aanvraag in te dienen. Mr. Catering staat klaar om jouw evenement onvergetelijk te maken met onze smakelijke catering!