Over ons

Welkom bij Mr. Catering, jouw betrouwbare en professionele partner voor al jouw cateringbehoeften. Wij zijn een team van gepassioneerde koks, serveersters en evenementenplanners die zich inzetten om jouw evenement tot een succes te maken.

 

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cateringbranche, hebben wij honderden evenementen van verschillende groottes en stijlen georganiseerd en verzorgd, zowel in Nederland als daarbuiten. Of je nu een bedrijfsevenement, een bruiloft, een verjaardagsfeestje of een familiebijeenkomst organiseert, wij staan ​​voor je klaar om een onvergetelijke cateringervaring te creëren.

 

Bij Mr. Catering staat de kwaliteit van het eten en de service voorop. Onze ervaren koks gebruiken alleen de beste ingrediënten om een ​​verscheidenheid aan smakelijke gerechten te bereiden, van luxe diners tot smakelijke lunches en foodtrucks. Wij zijn gespecialiseerd in koffiebars en cocktails op locatie, waarbij wij de perfecte mix tussen kwaliteit en gemak bieden.

 

Maar we doen meer dan alleen het verzorgen van heerlijk eten en drinken. Onze evenementenplanners staan ​​klaar om je te helpen bij het plannen en organiseren van elk detail van jouw evenement. Van tafeldecoratie tot zitplaatsen, van muziek tot verlichting, wij zorgen voor een naadloze en stressvrije planning, zodat jij volop kunt genieten van jouw evenement.

 

Onze diensten zijn beschikbaar in heel Nederland en we zijn trots op onze succesvolle evenementen over de hele wereld. Onze passie voor het creëren van onvergetelijke cateringervaringen en onze toewijding aan kwaliteit en service hebben ons geholpen om een reputatie op te bouwen als een van de beste cateringbedrijven in de branche.

 

Neem gerust contact met ons op om te zien hoe wij jouw evenement onvergetelijk kunnen maken met onze op maat gemaakte cateringdiensten.

Bedankt voor jouw interesse in Mr. Catering, wij kijken ernaar uit om met jou samen te werken!