Over ons - Mr. Catering, jouw specialist in drankcatering in Zuid-Holland

Welkom bij Mr. Catering! Wij zijn jouw betrouwbare partner voor drankcatering in Zuid-Holland. Ons team, samengesteld uit ervaren barista's en bartenders, zet zich volledig in om elk evenement uniek en memorabel te maken. Van kleine bijeenkomsten tot grote evenementen, onze focus ligt op kwaliteit, service en een persoonlijke aanpak.

Koffiecatering

Onze koffiecateringdiensten zijn het hart van wat we doen. We richten ons op het brengen van een hoogwaardige koffie-ervaring direct naar jouw locatie. Met behulp van professionele apparatuur en hoogwaardige bonen bereiden onze barista's een breed assortiment aan koffiedrankjes, van de klassieke espresso tot luxe latte art creaties. Ook doen we seizoensgebonden koffies serveren. In de winter likeur koffies en in de zomer onze ijskoffie truck of bar. Deze service is perfect voor kantoorbijeenkomsten, brunches, of als een verfijnde touch aan elk evenement.

Baristaservices

Onze baristaservices gaan verder dan alleen het zetten van koffie. Onze barista's zorgen voor een interactieve belevenis waarbij gasten kunnen kijken naar en leren over de kunst van koffiezetten. Dit is niet alleen een demonstratie; het is een uitnodiging aan je gasten om de diepten van koffiesmaken te verkennen en te begrijpen wat een kwaliteitskop koffie onderscheidt van de rest.

Koffieworkshops

Voor degenen die op zoek zijn naar een meer betrokken ervaring, bieden we koffieworkshops aan. Deze workshops zijn ideaal voor teambuilding, educatieve evenementen of gewoon als een leuke activiteit. Deelnemers leren over verschillende koffietechnieken, van bonen selectie tot het perfecte brouwsel. Ze krijgen ook hands-on ervaring met het malen van bonen en het gebruiken van professionele espressomachines onder begeleiding van onze ervaren barista's.

Kies voor Mr. Catering als je verzekerd wilt zijn van een professioneel georganiseerd evenement met een indrukwekkende drankservice. Laat ons je helpen om van jouw gelegenheid een onvergetelijke ervaring te maken, waarbij elke detail met zorg en aandacht wordt behandeld.

Mobiele cocktail bar

Onze Reis in de Wereld van Catering

Met meer dan 10 jaar ervaring hebben we honderden evenementen in Nederland en daarbuiten georganiseerd, van intieme diners tot grote bedrijfsevenementen en familiebijeenkomsten. Onze groei van een klein team naar een gewaardeerde partner voor diverse gelegenheden toont onze toewijding en passie voor uitmuntende service.

Kwaliteit en Service Staan Voorop

Bij Mr. Catering prioriteren we de kwaliteit van de service. Onze ervaren teams zijn gespecialiseerd in het bieden van koffiebars en cocktaildiensten op locatie, waarbij we de perfecte balans tussen kwaliteit en gemak bieden met de hulp van onze getalenteerde barista's.

Kies voor Mr. Catering als je een evenement wilt organiseren waarbij elk detail zorgvuldig wordt behandeld, en waarbij elke gast een onvergetelijke ervaring beleeft.

Dranken bar mobiele koffie bar

Onze Diensten in Zuid-Holland en Daarbuiten

Onze diensten zijn niet beperkt tot Zuid-Holland alleen; we zijn trots op de succesvolle evenementen die we door heel Nederland en zelfs internationaal hebben georganiseerd. Onze passie voor het creëren van onvergetelijke ervaringen en onze toewijding aan kwaliteit en service hebben ons een stevige reputatie opgeleverd als een van de toonaangevende cateringbedrijven in de branche.

Samenwerken met Mr. Catering

Neem gerust contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw evenement onvergetelijk kunnen maken met onze op maat gemaakte cateringdiensten. Of je nu een groot bedrijfsfeest plant of een intieme bijeenkomst met vrienden, ons team van professionals staat klaar om jouw droom evenement werkelijkheid te maken.

Bedankt voor jouw interesse in Mr. Catering. Wij kijken ernaar uit om met jou samen te werken en een onvergetelijke ervaring te creëren!

Mr. Catering: Jouw Partner voor Catering in Zuid-Holland en Daarbuiten