Over Ons - Mr. Catering, de Catering Expert in Zuid-Holland

Welkom bij Mr. Catering, jouw betrouwbare en professionele partner voor al jouw cateringbehoeften in Zuid-Holland en omgeving. Wij zijn een team van gepassioneerde koks, serveersters, evenementenplanners, barista's, cocktailshakers en bartenders die zich inzetten om jouw evenement tot een succes te maken. Ons verhaal begint met een eenvoudig idee, maar met een groot verlangen om onvergetelijke culinaire ervaringen te creëren voor onze klanten.

Onze passie voor eten en mensen

Bij Mr. Catering zijn we meer dan alleen een cateringbedrijf. Wij zijn een groep mensen die een passie delen voor eten en het creëren van een warme, gastvrije sfeer voor jouw evenement. Het begon allemaal met een klein team van vrienden die hun liefde voor koken en gastvrijheid wilden delen met anderen. Onze missie was eenvoudig: het leveren van heerlijk eten en uitstekende service om evenementen van elke omvang tot een succes te maken.

Mobiele cocktail bar

Onze reis in de wereld van catering

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cateringbranche, hebben wij honderden evenementen van verschillende groottes en stijlen georganiseerd en verzorgd, zowel in Nederland als daarbuiten. Onze reis begon met het verzorgen van intieme diners voor vrienden en familie, en we groeiden snel uit tot een gewaardeerde partner voor bedrijfsevenementen, bruiloften, verjaardagsfeestjes en familiebijeenkomsten.

Onze expertise in actie

Eén van onze meest memorabele evenementen was een bruiloft in een prachtig kasteel in Zuid-Holland. Het bruidspaar wilde een sfeer van elegantie en verfijning creëren, en ons team werkte nauw samen met hen om hun droomdag werkelijkheid te maken. Van het ontwerpen van een op maat gemaakt menu tot het samenstellen van een team van ervaren koks, serveersters en bartenders, we zorgden ervoor dat elk detail perfect was. Het resultaat was een magische dag vol heerlijk eten, sprankelende cocktails en onvergetelijke herinneringen.

Kwaliteit en service staan voorop

Bij Mr. Catering staat de kwaliteit van het eten en de service voorop. Onze ervaren koks gebruiken alleen de beste ingrediënten om een ​​verscheidenheid aan smakelijke gerechten te bereiden, van luxe diners tot smakelijke lunches en foodtrucks. Wij zijn gespecialiseerd in koffiebars en cocktails op locatie, waarbij wij de perfecte mix tussen kwaliteit en gemak bieden, met de hulp van onze getalenteerde barista's, cocktailshakers en bartenders.

Dranken bar mobiele koffie bar

Jouw evenement, onze expertise

Onze evenementenplanners staan ​​klaar om je te helpen bij het plannen en organiseren van elk detail van jouw evenement. Van tafeldecoratie tot zitplaatsen, van muziek tot verlichting, wij zorgen voor een naadloze en stressvrije planning, zodat jij volop kunt genieten van jouw evenement. We begrijpen dat elk evenement uniek is, en daarom nemen we de tijd om jouw specifieke behoeften en wensen te begrijpen, zodat we een op maat gemaakte cateringervaring kunnen bieden die perfect aansluit bij jouw visie.

Onze diensten in Zuid-Holland en daarbuiten

Onze diensten zijn beschikbaar in heel Zuid-Holland, maar we zijn ook trots op onze succesvolle evenementen in andere delen van Nederland en zelfs over de hele wereld. Onze passie voor het creëren van onvergetelijke cateringervaringen en onze toewijding aan kwaliteit en service hebben ons geholpen om een reputatie op te bouwen als een van de beste cateringbedrijven in de branche.

Samenwerken met Mr. Catering

Neem gerust contact met ons op om te zien hoe wij jouw evenement onvergetelijk kunnen maken met onze op maat gemaakte cateringdiensten. Of je nu een groot bedrijfsfeest organiseert of een intieme bijeenkomst met vrienden, ons team van professionals staat klaar om jouw droomevenement tot leven te brengen.

Bedankt voor jouw interesse in Mr. Catering, wij kijken ernaar uit om met jou samen te werken en een onvergetelijke culinaire ervaring te creëren!


Mr. Catering: Jouw partner voor catering in Zuid-Holland en daarbuiten. Passie, ervaring en kwaliteit staan centraal in alles wat we doen. Neem contact op en ontdek hoe we jouw evenement onvergetelijk kunnen maken.


De koffie bakfiets