Veel gestelde vragen

Wat voor soort evenementen biedt Mr. Catering aan?

Wij bieden cateringdiensten aan voor allerlei soorten evenementen, zoals bedrijfsfeesten, bruiloften, verjaardagsfeesten en andere speciale gelegenheden.

Biedt Mr. Catering ook koffie op locatie?

Ja, wij bieden ook koffiebar catering op locatie. Wij kunnen uw gasten verrassen met heerlijke en smaakvolle drankjes.

Hoe kan ik contact opnemen met Mr. Catering?

U kunt contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website. Ons team staat klaar om u te helpen met al uw vragen en cateringbehoeften.

Biedt Mr. Catering ook cocktail catering?

Ja, wij bieden ook cocktail catering op locatie. Onze professionele cocktailshakers zorgen voor heerlijke en verfrissende drankjes die uw gasten zullen verrassen.

Kan Mr. Catering maatwerkoplossingen bieden?

Ja, wij begrijpen dat elk evenement uniek is en daarom bieden wij maatwerkoplossingen om aan uw specifieke wensen en behoeften te voldoen. Ons professionele team van koks en bedienend personeel zorgt voor een naadloze en zorgeloze cateringervaring.

Kan ik een offerte aanvragen bij Mr. Catering?

Ja, u kunt gemakkelijk een offerte aanvragen via ons contactformulier op de website. Wij zullen zo snel mogelijk reageren met een passende offerte voor uw evenement.

Kan ik ook een barista met machine huren zonder bar?

Dat kan zeker. Wij werken het liefst achter onze eigen mobiele bars, maar dit is niet noodzakelijk. Wij kunnen onze espressomachine ook installeren op een aanwezige bar. Dit doen we bijvoorbeeld vaak op beursstands.

Hebben jullie water en stroom nodig?

Over het water hoef je je niet druk te maken, want wij verzorgen onze eigen wateraanvoer en -afvoer. Qua stroom hebben we een vrije groepen nodig (3,5kw, 230v) per koffiemachine. We nemen zelf haspels mee van tien meter om te verlengen indien nodig.

Hoe werkt de koffie printer?

Met de koffieprinter kunnen we jouw logo, tekst of foto op het melkschuim van een cappuccino printen. Lees meer over de mogelijkheden en hoe de koffieprinter werkt.

Hoeveel koffie's maakt een barista per uur?

Onze ervaren barista's maken zo’n 100 koffie en thee’s per uur per persoon. Dit is onze vuistregel inclusief ‘latte-art’ cappuccino’s. In praktijk maken we er soms wel meer dan 100, maar hier willen we ons niet aan committeren. Op deze manier werken we net onder de maximale capaciteit en kunnen we de gasten alle aandacht geven. Wil je meer koffies per uur? Dan zetten we een extra barista in.

Betaal ik per kopje koffie?

Nee. Bij ons geniet je van een onbeperkt aantal koffies en thee voor een vast (laag) tarief.

Wat is de startprijs voor het huren van een koffiebar op locatie bij Mr. Catering?

De startprijs bedraagt €325,-. Dit is inclusief reiskosten, voorbereiding, diesel en alle benodigdheden.

Zijn er extra kosten bovenop de startprijs?

Ja, er wordt €3,00 per persoon gerekend voor het serveren van koffie en thee. Eventuele parkeerkosten komen daar nog bij.

Hoe lang kan ik de koffiebar huren?

De effectieve tijd dat u en uw gasten koffie en thee kunnen bestellen is standaard inbegrepen bij de prijs. Dit varieert van 1,5 uur tot 3 uur, afhankelijk van het aantal personen. Als u langer wilt blijven, rekenen wij €100,00 per uur extra.

Kunnen jullie ook andere dranken serveren?

Ja, naast koffie en thee kunnen wij ook andere dranken serveren zoals frisdrank, smoothies en cocktails.

Zijn er speciale eisen voor de locatie van de koffiebar?

Wij hebben alleen toegang tot een normaal stopcontact nodig en een vlakke ondergrond om de koffiebar te plaatsen.

Is het mogelijk om een koffiebar te huren voor een evenement buiten Nederland?

Ja, wij verzorgen ook catering buiten Nederland. Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden.

Zijn er nog speciale wensen mogelijk?

Wij proberen altijd tegemoet te komen aan speciale wensen van onze klanten. Neem contact met ons op om te bespreken wat er mogelijk is.