"De voordelen van het huren van onze mobiele koffiebar voor jouw evenement"

Welkom bij de Mobiele Koffiebar van Mr. Catering 

Bij Mr. Catering draait alles om het leveren van een hoogwaardige koffie-ervaring voor uw evenement. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsevenement, beurs of feest, onze mobiele koffiebar is de perfecte aanvulling om uw gasten van uitstekende koffie te voorzien.

 

Topkwaliteit Koffie door Ervaren Barista's 

Onze professionele barista's zijn meesters in hun vak. Zij zetten elke kop koffie met precisie en aandacht, en zorgen ervoor dat de kwaliteit en smaak altijd van het hoogste niveau zijn.

 

Flexibiliteit en Gemak op Elke Locatie 

We begrijpen het belang van flexibiliteit en gemak bij evenementen. Onze mobiele koffiebar is volledig uitgerust om op elke locatie ingezet te worden, zowel binnen als buiten. Wij regelen alles, zodat u zich kunt focussen op uw gasten.

 

Afgestemd op Uw Evenement 

Elk evenement is uniek, en daarom bieden wij een dienst die perfect aansluit bij uw specifieke behoeften. Onze dienst, beginnend vanaf €696,- exclusief BTW, is volledig aanpasbaar om uw evenement net dat beetje extra te geven.

 

Personalisatie en Branding 

Maak uw evenement persoonlijk met onze aanpasbare koffiebar. Wij kunnen de koffiebar afstemmen op de stijl en het thema van uw evenement, voor een naadloze en professionele presentatie.

 

Begin uw koffie-ervaring met Mr. Catering

Basisprijs: €696,- (excl. BTW)

Inclusief: Professionele baristaservice

Flexibele en aanpasbare opties voor uw evenement

 

Neem Contact Op voor een Gepersonaliseerde Service 

Elk evenement verdient een speciale aanpak. Neem contact op met Mr. Catering voor een offerte op maat en laat ons uw evenement verrijken met onze mobiele koffiebar.

latte macchiato met latte art