Seasonal Specials

"Seasonal Specials" zijn cocktails die speciaal zijn samengesteld om de unieke smaken en ingrediënten van het seizoen te benutten. Deze specials variëren per seizoen en zijn ontworpen om het beste te maken van wat de natuur op dat moment te bieden heeft.

 

In de lente en zomer kunnen deze cocktails bijvoorbeeld lichter en fruitiger zijn, met verse kruiden, seizoensfruit en citrus. Denk aan een cocktail met verse aardbeien en munt in het voorjaar, of een verfrissende watermeloen margarita in de zomer.

 

In de herfst en winter, aan de andere kant, kunnen de cocktails warmer en kruidiger zijn, met ingrediënten zoals kaneel, nootmuskaat, appel, peer, en misschien zelfs pompoen. Denk bijvoorbeeld aan een appelcider cocktail in de herfst of een kruidige rum punch in de winter.

 

Met ons Goud Pakket bij Mr. Catering, bieden we u de mogelijkheid om uw gasten te verrassen met deze seizoensgebonden cocktails. Onze professionele bartenders hebben de expertise om deze seizoensspecialiteiten te creëren, en ze zijn altijd op zoek naar nieuwe en opwindende manieren om de smaken van het seizoen te vieren. Neem contact met ons op voor meer informatie!