Luxe versies van klassieke cocktails

Luxe versies van klassieke cocktails zijn een verfijnde draai aan bekende cocktails, gemaakt met premium ingrediënten, bijzondere toevoegingen of speciale bereidingsmethoden.

Bijvoorbeeld, een luxe versie van een Margarita kan worden gemaakt met een hoogwaardige tequila, een zeldzame of ambachtelijke sinaasappellikeur in plaats van de standaard triple sec, en verse limoensap, gegarneerd met zeezout van hoge kwaliteit.

 

Een luxe Old Fashioned kan worden bereid met een oude of zeldzame bourbon, een artisanale suikersiroop, en misschien zelfs met een gerookte ijsbal voor extra aroma en presentatie.

 

Het belangrijkste kenmerk van deze cocktails is dat ze de ervaring van het genieten van een bekende cocktail naar een hoger niveau tillen, door aandacht te besteden aan details, kwaliteit en presentatie.

 

In ons Goud Pakket bij Mr. Catering bieden we deze luxe versies van klassieke cocktails aan, om uw gasten een nog specialere en verfijnde ervaring te bieden. Onze bartenders hebben de kennis en vaardigheid om deze uitzonderlijke drankjes te bereiden en te serveren, en zullen ervoor zorgen dat uw gasten onder de indruk zullen zijn. Neem voor meer informatie contact met ons op!