Welkom bij Mr. Catering, uw professionele partner voor koffiebar en koffiecatering in Rhoon! Wij zorgen voor de ultieme koffiebeleving op uw evenement, bijeenkomst of beurs.

 

Mist uw evenement de 'wow-factor'?

Mr. Catering zorgt voor die 'wow-factor' door een unieke en stijlvolle koffiebar te bieden, waarbij uw gasten kunnen genieten van de beste koffie, geserveerd door gepassioneerde en ervaren barista's.

 

Heeft u moeite om een betrouwbare koffiecateraar te vinden?

Bij Mr. Catering kunt u rekenen op betrouwbaarheid en professionaliteit. Wij hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van koffiecatering voor uiteenlopende evenementen en streven altijd naar tevreden klanten.

 

Ziet u op tegen de rompslomp van het organiseren van catering?

Mr. Catering neemt alle zorgen uit handen en ontzorgt u van A tot Z. Wij regelen alles, van de voorbereiding en opbouw tot de afbouw, zodat u zich kunt concentreren op het succes van uw evenement.

 

Heeft u zorgen over de duurzaamheid en verantwoord ondernemen van uw cateraar?

Bij Mr. Catering hechten wij veel waarde aan duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Wij streven ernaar onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden door het gebruik van biologische en fairtrade producten en het minimaliseren van afval.

 

Ervaar zelf de ultieme koffiebeleving die Mr. Catering te bieden heeft. Vraag nu een offerte aan en ontdek hoe wij uw evenement tot een groot succes kunnen maken.

 

Neem contact op met ons team voor meer informatie of vragen over onze koffiebar en koffiecatering in Rhoon. Wij helpen u graag verder!