Koffie

Met al meer dan 7 jaar ervaring staan wij elke keer weer voor een geweldige beleving op een evenement. Onze barista's serveren de beste koffies, de leukste figuurtjes, zijn vriendelijk, verzorgd en maken er altijd weer een mooie dag van. Zo zijn we iedere keer weer een toegevoegde waarde.

 

Ook koffie op locatie? Met onze mobiele koffie bar en opgeleiden barista's komen we graag ook bij uw evenement.

 

De barista is specialist in het bereiden en serveren van koffie. De Italiaanse vertaling is ook wel ‘barkeeper’’. Hij weet vrijwel alles van de techniek van de espressomachine, de processen en het bereiden. Bij  Mr. Catering bereiden we niet alleen de beste koffie, wij zorgen voor een echte beleving.

Bij ons betekent een barista dus koffie maken met passie en serveren met een glimlach.1) Beurs

 

 

Wat als de lekkerste koffie, gewoon op uw beursstand verkrijgbaar was?

Huur een professionele barista in van Mr. catering en serveer op uw zakelijke event de lekkerste, verse koffie aan gasten en het publiek. Geniet van onze mobiele espresso bars of tuktuk’s en er zal extra voetvolk naar uw stand worden getrokken.

Een succesvolle beursstand gaat verder dan alleen de stand neerzetten en inrichten. De totale beurspresentatie wordt grotendeels bepaald door de beleving.

Mr. catering zorgt iedere keer weer voor een unieke productbeleving bij uw stand.

 

2) Bedrijfsfeest

 

 

Kan uw bedrijfsfeest wel wat extra beleving gebruiken? Verwen uw gasten op een bedrijfsopening, jubileum of personeelsfeest met een heerlijke, warme kop koffie. Wij verzorgen de aankleding met één van onze mobiele opties. En maken uw bedrijfsfeest daarmee een succesvolle beleving.

Wist u dat onze barista’s tevens als gastheer of gastvrouw inzetbaar zijn? Ze weten als geen ander hoe ze jullie gasten moeten aanspreken en verwelkomen! Bovendien is Mr. catering u ook van dienst met goede catering of cocktailmogelijkheden. We hebben hiervoor zelfs een speciale mobiele cocktailbar in het leven geroepen.

Uw bedrijfsfeest is in de beste handen bij Mr. catering.

 


3) Opening

 

 

Bij een opening moet u van alles regelen. Muziek, aankleding, gastenlijsten, beveiliging, licht, verwarming en natuurlijk eten & drinken. U kunt kiezen voor een buffet waarbij er weinig te beleven valt, maar verstandiger is het om de catering uit handen te geven.

Dankzij onze mobiele stands brengen wij de beleving naar u op locatie. Maak een keuze uit onze mobiele cocktailbars, tuktuk’s of onze bakfietsen. En geniet van een professionele beleving, gewoon bij u op de gewenste locatie!

Mr. catering helpt u bij het realiseren van feestelijke openingsfeesten. Zoals bij de opening van uw winkel, bedrijf of horecagelegenheid.

 

4) Event

 

 

Gaat u een belangrijk congres of evenement organiseren en wilt u uw bezoeker, prospect of gewaardeerde relatie verassen? Onze cateringmogelijkheden zijn ideaal in te zetten op uw event.

Wat biedt u uw gast te drinken aan? Dat varieert afhankelijk van uw wensen. Koffie, cocktails, fris en verse smoothies behoren tot onze mogelijkheden. Ook verzorgen we graag de catering op uw evenement. Dankzij onze expertise zult u de bezoeker keer op keer verassen.

Is er meer ruimte beschikbaar dan alleen een mobiele bar? Dan kunnen wij op locatie onze volledige stands opbouwen. Ontdek de mogelijkheden op uw event en kom eens met ons in contact voor een prijs op maat.

 


5) Festival

 

 

Een goed feestje begint natuurlijk bij goede muziek. Maar het eten en drinken op uw festival is nét zo belangrijk.

De mobiele bars van Mr. catering sluiten perfect aan op ieder festival. Liever een groter publiek bereiken? Onze stand opbouw is een goed alternatief. We richten onze stands zo in dat ze precies bij uw festival passen.

Onze deskundige barista’s verzorgen de hele dag een gezellige beleving voor uw bezoekers. Vol met catering, smoothies, alcohol of verse koffie.

Begin uw festival goed. En kies voor 
de unieke beleving van Mr. catering.

 

6) Bruiloft

 

 

Bent u een evenementplanner en houd u zich dagelijks bezig met het plannen van de perfecte bruiloft? De perfecte dag bestaat voor veel stellen uit een hoop elementen. Eén daarvan is een goed verzorgde catering.

Wij bieden u als eventplanner allerlei opties aan om het inschakelen van een cateringbedrijf voor een bruiloft een stuk eenvoudiger te maken. Zo kunnen we meerdere mobiele bars plaatsen en ook een hele stand opbouwen.

We schenken warme koffie en thee, cocktails, alcohol, fris en eventueel smoothies. Ook op het gebied van eten hebben we allerlei opties voor u beschikbaar. Zorg voor dé perfecte dag en laat Mr. catering u ontzorgen.