Een Onvergetelijk Evenement Met Het Italiaanse Buffet van Mr. Catering

Bij het plannen van een evenement, of het nu een verjaardagsfeest, bruiloft, bedrijfsfeest of gewoon een gezellig samenzijn met vrienden is, speelt eten een cruciale rol. Het eten bepaalt niet alleen de sfeer van het evenement, maar laat ook een blijvende indruk achter op je gasten. Bij Mr. Catering begrijpen we dit als geen ander en daarom introduceren we met trots ons Italiaanse buffet, een smaakvolle en veelzijdige optie die zowel de fijnproevers als de liefhebbers van comfort food zal bekoren.

Het Italiaanse Buffet: Een Culinaire Reis naar Italië

Met het Italiaanse buffet van Mr. Catering waan je je even op vakantie in het zonnige Italië. Onze koks bereiden de meest authentieke en heerlijke Italiaanse gerechten, die jou en je gasten zullen betoveren met hun smaken en aroma's. Van voorgerechten tot desserts, het Italiaanse buffet biedt een breed scala aan opties die zijn ontworpen om aan de smaakvoorkeuren van iedereen te voldoen.

Voorgerechten

Begin je culinaire reis met heerlijk vers brood geserveerd met diverse smeersels zoals alioli, tapenade en pesto. Daarnaast bieden we een carpaccio plate met Parmezaanse kaas, geroosterde pijnboompitten, truffelmayonaise en rucola. Als extra optie kun je kiezen voor een vitello tonnato plate met dun gesneden kalfsvlees, tonijnmousse, kappertjes, zongedroogde tomaatjes en rucola, tegen een meerprijs van €4,95 per persoon. Vergeet ook niet de optie van een heerlijke tomatensoep of pompoensoep als extra voorgerecht, tegen een meerprijs van €2,25 per persoon.

Pasta's

Bij het Italiaanse buffet draait het allemaal om de pasta's. Afhankelijk van het aantal gasten, kun je kiezen uit één tot vier verschillende pasta's uit onze selectie. Onze pasta-opties zijn pasta pollo pesto, pasta bolognaise, pasta carbonara, pasta buffalo (vega), pasta meatballs en pasta pesto (vega).

Salades en Bijgerechten

Om het Italiaanse buffet compleet te maken, bieden we een groene salade met dressing en geraspte kaas voor bij de pasta's.

Desserts

Een maaltijd is pas echt compleet met een heerlijk dessert. Geniet van onze authentieke cannoli, of kies als extra optie voor cheesecake en/of red velvet taart tegen een meerprijs van €4,75 per persoon.

Personaliseer Jouw Italiaanse Buffet

Bij Mr. Catering begrijpen we dat elk evenement uniek is en daarom bieden we flexibele opties om jouw Italiaanse buffet aan te passen aan jouw specifieke wensen. Wil je extra voorgerechten, desserts of bijgerechten toevoegen? Geen probleem! Ons ervaren team staat klaar om jou te helpen bij het samenstellen van het perfecte Italiaanse buffet voor jouw evenement.

Een Onvergetelijke Ervaring Met Mr. Catering

Als een toonaangevend cateringbedrijf in Zuid-Holland, is Mr. Catering gespecialiseerd in het creëren van unieke en onvergetelijke ervaringen voor jou en je gasten. Ons getalenteerde team van koks, bedienend personeel en eventmanagers werkt nauw met je samen om ervoor te zorgen dat elk aspect van jouw evenement voldoet aan jouw verwachtingen.

Naast ons Italiaanse buffet, bieden we ook een scala aan andere cateringopties zoals een Hollands buffet, BBQ-catering en luxe hapjes. Bovendien kunnen we foodtrucks en barconcepten regelen om jouw evenement nog specialer te maken.

Ons Italiaanse buffet is beschikbaar vanaf €22,95 per persoon, inclusief btw. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw evenement te bespreken en ontdek hoe Mr. Catering jou kan helpen om een onvergetelijk evenement te organiseren.

Tot Slot

Het Italiaanse buffet van Mr. Catering is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een smaakvolle en veelzijdige cateringoptie voor hun evenement. Met een ruime keuze aan voorgerechten, pasta's, bijgerechten en desserts, biedt ons Italiaanse buffet iets voor iedereen. Ons ervaren team staat klaar om samen met jou een op maat gemaakt buffet samen te stellen dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en laat Mr. Catering jouw evenement naar een hoger niveau tillen.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.