Custom Cocktails

"Custom Cocktails" verwijzen naar cocktails die specifiek zijn ontworpen en gecreëerd volgens uw voorkeuren of om te passen bij een specifiek thema of de stijl van uw evenement. Het kan ook gaan om cocktails die speciaal zijn samengesteld om te passen bij het menu als u een diner organiseert, of cocktails die zijn ontworpen rond een bepaald ingrediënt of een bepaalde drank die u wilt benadrukken.

 

Het creëren van custom cocktails kan een prachtige manier zijn om uw evenement persoonlijk en uniek te maken. U kunt bijvoorbeeld een cocktail laten maken die de kleuren van uw bedrijfslogo weerspiegelt, of een cocktail met de favoriete ingrediënten van de jarige. Als u een huwelijk organiseert, kunt u zelfs een "bruid" en "bruidegom" cocktail laten creëren die de smaken en persoonlijkheden van het paar weerspiegelen.

 

Bij Mr. Catering werken onze professionele bartenders nauw met u samen om uw visie tot leven te brengen en cocktails te creëren die perfect passen bij uw evenement en indruk maken op uw gasten. Ons Goud Pakket biedt de mogelijkheid om deze gepersonaliseerde cocktailervaring te realiseren. Neem contact met ons op voor meer informatie!